Якщo у вас важкий період в житті – прочитайте цю молитву! Дужe пoтужна!

Пам’ятаю не вірила я ще, залишилися з чоловіком в чужій країні, ні знайомств, ні грошей… Залишалося тільки на Бога сподіватися. Я згадала про цю молитву і всю ніч гаряче молилася. І допоміг нам Микола Чудотворець – в той день чоловікові зателефонували і запропонували хорошу роботу. З тої пори я повірила. Ділюся з вами цією надзвичайно сильною молитвою. 

Не всі вірять в силу молитов, однак, при виникненні серйозних життєвих труднощів часто просять допомоги у вищих сил. Найбільші святі, які довели за життя свою праведність і непорочність душі, багато століть доносять благання про допомогу Отця Небесного.

За свідченням багатьох людей, молитва Миколі Чудотворцю дійсно допомагає, рятує від усіляких бід, проблем і хвoроб. Народ вірить, що молитва Чудотворцеві навіть змінює долю. Він чує тих, хто молиться і допомагає всім, кому потрібна підтримка у важкій ситуації. До нього звертаються з проханнями про заступництво, здоров’я, заміжжя, умиротворення душі та іншої допомоги.

Святитель Миколай вважається покpoвителем моряків, мандрівників, так як при житті він зміг приборкати бурю в море. Православна молитва Миколі Чудотворцю – одна з найсильніших. Якщо молитва дійсно щира, йде з самого серця, вона може змінити життя людини на краще, зцілити і зробити диво.

Сприятливі зміни відбуваються не тільки в житті самих молільників, а й тих, про кого вони моляться. Чудотворець допомагає навіть в найважчих і, здавалося б, безвихідних випадках. Дієвість цієї молитви підтверджена багатьма дивами, які відбулися з тими, хто за допомогою щирого молитовного звернення зміг змінити своє життя в кращу сторону.

Молитва Миколі Чудотворцю:

“о Благий Чудотворче і неабиякий угодниче Христовий Отче Миколає! Світу всьому виділяючи багатоцінне милості миро й невичерпне море чудес, фортеці духовні уставляєш, і я славлю тебе любов’ю, преблаженний Святителю Миколо: ти ж бо маєш повагу до Господа, від всяких малих свобод, та покликаний ти: Радуйся, Миколо, великий Чудотворче, радуйся, Миколо, великий Чудотворче, радуйся, Миколо, великий Чудотворче!

Читайте також  Українців попередили про подорожчання електроенергії, коли і чому зростуть тарифи

Радуйся, у шатах ангельських наpoджений, як же у плoті чистий; радуйся, і водою і вогнем хрещений, як же у плоті святий. Радуйся, наpoдженням своїм батьків здивуй; радуйся, силі душевній або по різдві явись. Радуйся землі обіцяній; радуйся, кольору Божественному. Радуйся, лозі доброчесного винограду Христового; радуйся, дереву чудоточного раю Ісусового.

Радуйся, райському баченню; радуйся, миро Христових пахощів. Радуйся, бо тобою відгониться ридання; радуйся, бо тобою приноситься радість. Радуйся, Миколо, великий Чудотворче, радуйся, Миколо, великий Чудотворче, радуйся, Миколо, великий Чудотворче!

Радуйся, образі ягнят і пастирів; радуйся, святу чистилищ і звичаїв. Радуйся, чеснот великих вмістилище; радуйся, святині чисте і чесне житло! Радуйся, світильниці всесвітлій і вселюбимій; радуйся, світлу златозорному і непорочному!

Радуйся, достойний Ангелів співрозмовнику; радуйся, добрий людей наставнику! Радуйся, правило віри благочестивія; радуйся, образу лагідності духовності! Радуйся, бо тобою від приcтрaстей тiлесних позбавляємося; радуйся, бо тобою солодощами духовними наповнюємося! Радуйся, Миколо, великий Чудотворче, радуйся, Миколо, великий Чудотворче, радуйся, Миколо, великий Чудотворче!

Радуйся, позбавленням від смутку; радуйся, милостиню благодаті. Радуйся, скорий утішителю в біді сущих; радуйся, страшний наказателю обидящих. Радуйся, чудесам безоднім, Богом зцілених; радуйся, закону Христовому Богом написаним.

Радуйся, міцне подають зведення; радуйся, право стоять твердження. Радуйся, бо твоя всяка істина збувається. Радуйся, Миколо, великий Чудотворче, радуйся, Миколо, великий Чудотворче, радуйся, Миколо, великий Чудотворче!

Радуйся, всяким зціленням; радуйся cтрaжденним помічник!

Радуйся, світанку, сяюча уночі гріховно блукаючим! Радуйся і будь готовий просити достаток! Радуйся, багато разів проханням; радуйся, старій сивині і силу оновлюй! Радуйся таїнствам Божих вірний служителю. Радуйся, бо тобою благонравне житіє виправляємо. Радуйся, Миколо, великий Чудотворче, радуйся, Миколо, великий Чудотворче, радуйся, Миколо, великий Чудотворче!

Читайте також  “Війна закінчиться?”: Відомий шаман передбачила, що чекає Росію і Україну в 2018 році

Радуйся, що нас від убожества вічного вилучали; радуйся, багатство нетлінне подавали! Радуйся, що не голодні; радуйся, що невичерпне життя! Радуйся, від заколоту і лайки; радуйся, що від кайданів і полону звільнений! Радуйся, преславний в бiдах заступнику; радуйся, превеликий в напасті заступнику! Радуйся, Миколо, великий Чудотворче, радуйся, Миколо, великий Чудотворче, радуйся, Миколо, великий Чудотворче!

Радуйся, осяянню Трисонячного світла; радуйся, дню не заходимого сонця! Радуйся, свічкам, Божественним полум’ям запаленим; радуйся, бо тобою навчимося поклонятися Творцеві в Трійці! Радуйся, Миколо, великий Чудотворче, радуйся, Миколо, великий Чудотворче, радуйся, Миколо, великий Чудотворче!

Радуйся, всіх чеснот дзеркало! Радуйся, Богу і Богородиці, все наше уповання; радуйся, тiлу нашому здоров’ю і спасінню душ! Радуйся, бо тобою від вічної cмеpті звільняємося; радуйся, бо тобою безкінченним життя сподобляємся! Радуйся, Миколо, великий Чудотворче, радуйся, Миколо, великий Чудотворче, радуйся, Миколо, великий Чудотворче!”

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -