Зеленський записав чергове відеозвернення – хоче на дебати 19 квітня

Кандидат у президенти закликав писати йому в коментарях питання, які варто поставити Порошенку.

Кандидат у президенти України Володимир Зеленський назвав дату, в яку хоче провести дебати з Петром Порошенком. Шоумен планує зустрітися з діючим президентом 19 квітня.

Своє відеозвернення Зеленський опублікував у Telegram-каналі.

“19 квітня на НСК “Олімпійський” відбудуться мої дебати з Порошенком. Я зможу поставити йому будь-яке питання. Наприклад: Коли почнуться посадки? Чому Свинарчуки не за гратами?”, – сказав Зеленський.

Кандидат у президенти закликав писати йому в коментарях питання, які варто поставити Порошенку.

Зазначимо, що раніше Петро Порошенко заявив, що “чекає” Зеленського на “Олімпійському” 14 квітня.

«Якщо він вибрав і в будь-якому іншому місці відмовляється проводити дебати, я хочу підкреслити, що 14 квітня, в неділю, на Республіканському стадіоні (НСК «Олімпійський» – УНІАН), саме там, де запропонував пан Зеленський, чекаю його для проведення дебатів. Я думаю, що 19.00 або 20.00 буде оптимальним терміном. Я запрошую і глядачів, як і хотів пан Зеленський, я запрошую всі канали для того, щоб дебати були проведені, як хотів Володимир Зеленський», – сказав Порошенко.

3 квітня Зеленський заявив про готовність йти на дебати перед другим туром президентських виборів з Порошенком, проте озвучив ряд умов. Зокрема, дебати повинні проходити на НСК «Олімпійський», перед народом України, і щоб всі канали мали право транслювати дебати у прямому ефірі, а також кандидати повинні пройти медичну експертизу і довести народу, що серед них немає ні алкоголіків, ні наркоманів. Порошенко погодився провести дебати з Зеленським на стадіоні.

Чинний глава держави зазначив, що закон передбачає інші умови проведення дебатів, однак погодився дискутувати на стадіоні.

Читайте також  Вона багато разів пaдaлa…: Головна підозрювана у вбивстві школярки на Житомирщині розповіла страшні деталі злочину

 

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -