Катя жила в пеклі: подруга матері, що втопила дітей, просить усіх замовкнути

Стилістка киянки Катерини Бабкіної, яка жoрстоко розправилася над власними маленькими дітьми, розповіла про проблеми в особистому житті жінки. За матеріалами politeka.net

Українці продовжують обговорювати страшну трaгедію, яка сталася в Києві на днях. 28 жовтня в озері Срібний кіл знайшли тiла 6-річної дівчинки і 5-річного хлопчика. Як з’ясувалося пізніше, їх втoпила власна мати – Катерина Бабкіна. Жінку затримали пізніше в неадекватному стані.

У соцмережах активно обговорюють цю трагeдію, при цьому коментатори не можуть повірити в те, що мати могла вчинити так зі своїми дітьми і вже готові влаштувати самосуд.

Однак, знайшлися і ті, хто пропонує подивитися на ситуацію з іншого боку. Так, стилістка Олена Фокіна стверджує, що працювала з Бабкіною та знає трaгічні подробиці її особистого життя. За словами Фокіної, Катерина дуже любила своїх дітей і чоловіка. При цьому вона дуже боялася втратити чоловіка, адже він був її єдиною опорою в житті.

Зрештою сталося саме те, чого так боялася жінка – чоловік пішов від неї до іншої.

«Вона дуже старалася – і до стиліста (до мене) прийшла, і до перукаря – приводила себе в порядок, як могла… Казала: «дуже боюся, що він піде, як я буду жити?», – розповіла Фокіна.

За її словами, Катерина цілий рік боялася, що чоловік знайде іншу. При цьому як з’ясувалося, він зраджував їй з новою коханою ще перебуваючи в шлюбі.

«Відволічіться від її персони і загляньте на сторінку її, тепер уже колишнього, чоловіка! Вони розлучилися вже тоді, коли його чергова дружина була вагiтна… думаю, для Каті це було пекло… не просто зрада, не просто розставання, а ще й дитина», – написала стилістка.

Читайте також  Мережа “кипить”:У кількох метрах від підземного пішохідного переходу,жінка з коляскою переходила 8 дорожніх смуг (відео)

Вона вважає, що Катерина впала в депресію ще перебуваючи в шлюбі з Денисом Бабкіним. На думку Фокіної, чоловік не міг не помічати стану дружини, проте вважав за краще його ігнорувати.

«Волів не бачити, вважав за краще піти, а не рятувати», – написала стилістка.

Вона також звернула увагу на те, що чоловік вважав за краще залишити дітей колишній дружині, незважаючи на її стан.

«Так не ризикують власними дітьми, Денис Бабкін», – додала вона.

Фокіна також підкреслила, що після розлучення Бабкін активно ділився фотографіями і подробицями свого щасливого особистого життя в соцмережах, знаючи про стан дружини.

«Немає слів… малюків немає і себе вона стратuла повільною смeртю – це катyвання страшніше страшного», – підсумувала Фокіна.

Шукайте деталі в групі Facebook