Трамп розчарувався в своєму прес-секретарі та шукає заміну – CNN

Пошук нового директора з комунікацій може бути пов’язаний з боротьбою президента зі ЗМІ, яка почалася ще до вступу Трампа на посаду

Президент США Дональд Трамп за два тижні перебування в Білому домі встиг розчаруватися в своєму прес-секретарі Шона Спайсер, який зараз займає в тому числі і позицію директора з комунікацій. Про це повідомляє телеканал CNN з посиланням на інформовані джерела, пише gazeta.ru.

Тепер Трамп шукає напарника, який якраз і обійме посаду директора з комунікацій.

Телеканал зазначає, що Спайсер довгий час працював в Республіканській партії США і є близьким соратником колишнього голови партії Рінс Прібаса, який зараз очолює апарат Білого дому.

“За даними джерел, близьких до процесу підбору персоналу, Трамп засмучений Прібасом через вибору Спайсера на, можливо, саму видну після президента позицію в Білому домі”, – повідомляє CNN.

Пошук нового директора з комунікацій може бути пов’язаний з боротьбою президента зі ЗМІ, яка почалася ще до вступу Трампа на посаду. Останнім таким дією з боку глави США стало звинувачення на адресу преси в тому, що журналісти, з його точки зору, приділяли недостатню увагу висвітленню терористичних актів.

Напередодні, 7 лютого, Білий дім опублікував список цих самих терактів, куди увійшли 78 випадків атак, скоєних в різних частинах світу.

Читайте також  “100 тисяч доларів і світове визнання”: український науковець отримав престижну премію з математики

Шукайте деталі в групі Facebook


Інформує -