В Лісабоні маю жінку і двох синів, а в Україні жінку і двох дочок. Священик як взнав, відмовився пускати мене у церкву, мовляв гріх чиню

Зараз жити на дві країни дуже складно. В кожного заробітчанина є коханка чи інша родина. Про це розповів Іван, який поїхав свого часу на заробітки із Закарпатської області в Лісабон. Там живе 10 років.

“Чоловіку складно переживати розлуку з коханими. Я їхав на два роки, щоб заробити на машину, а вже працюю 10. Щоразу, як повертаюся в Україну жінка просить ще підзаробити. То дочкам на весілля, то на новий ремонт.

В Лісабоні маю жінку і двох синів, а в Україні жінку і двох дочок. Священик як взнав, відмовився пускати мене у церкву, мовляв гріх чиню”, – розповів Іван. Пише gazeta.ua

Працювати в Португалії з кожним роком стає складніше.

“Українці претендують лише на складні низькооплачувані роботи. Щоб отримати посаду спеціаліста з освітою слід отримати папір, що на цю вакансію не знайшлося португальців. Цей документ видає служба міграції і працевлаштування. Щоб отримати роботу найкраще одружитися на іноземці з відповідним громадянством”, – каже Іван.

Хороші заробітки у Португалії 1000 євро.

Мінімальна зарплата — 535 євро.

Читайте також  Наталія Мосейчук несподівано вийшла заміж:ведуча “1+1” зважилася показати свого чоловіка (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -