У США прикордонник змусив Тоню Матвієнко співати у аеропорту

Українська співачка Тоня Матвієнко, яка разом з Нічлавою представила ліричне відео про нерозділене кохання, виступила у США.

6 жовтня артистка дала великий концерт для діаспори у місті Пассейк, штат Нью-Джерсі.

Концерт Тоні минув із аншлагом. Всі квитки були розпродані за тиждень до події. Співачка приїхала і виступила на зустрічі під назвою “Львівська кава у Пассейку”. Матвієнко виконала для українців “Ой, верше, мій верше”, “Квітка-душа”, “Коханий” легендарної Квітки Цисик та інші пісні.

Після концерту Тоня декілька годин спілкувалася зі своїми співвітчизниками та розповідала про сучасну Україну, про яку не прочитаєш в Інтернеті.

Не обійшлося і без кумедних випадків. Щоб потрапити у Пассейк Тоні довелося довести не словом, а ділом, що вона співачка. У аеропорту прикордонник запитав мету візиту та рід діяльності. Тоня відповіла, що вона українська співачка.

Прикордонник мав сумніви та попросив її заспівати для доказу.

Тоня не розгубилася та виконала уривок пісні своєї легендарної мами, Ніни Матвієнко, “Ой, летіли дикі гуси”. Виступ справив таке враження на робітника служби, що той позвав свого колегу та попросив заспівати ще раз. Другий імпровізований виступ Матвієнко зірвав настільки гучні оплески, що Тоня й досі не може визначитися, хто аплодував за ці дні найгучніше – наш глядач чи американські прикордонники.

Фото із соціальних мереж

Читайте також  Соцмережі вибyxнули невдоволенням через скульптуру Кузьми Скрябіна(фото)

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -