Вбивця кілька днів прожив у квартирі з трупом

У Києві затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка, який кілька днів прожив із трупом, а від поліції ховався під диваном.

До правоохоронців звернулася жінка, яка заявила, що її сусід уже кілька днів не виходить на зв’язок, а у під’їзді будинку чути трупний запах.

За допомогою пожежної драбини працівники рятувальної служби потрапили до квартири. В оселі був безлад, а в одній із кімнат лежав чоловік, накритий простирадлом. Згодом поліціянти знайшли 22-річного хлопця, який ховався під диваном, передає Еспресо.

Хлопець одразу ж признався у вбивстві. Він розповів, що кілька місяців жив у вбитого, який працював охоронцем у ювелірному магазині, і мав допомогти із працевлаштуванням підозрюваному. Затриманий кілька днів жив у квартирі з трупом, користувався речами вбитого, виходив до магазину за спиртним і продуктами.

У день вбивства обидва – вбивця та його жертва – розпивали спиртні напої. Між ними виник конфлікт, у результаті якого правопорушник вихопив травматичну зброю та кілька разів вистрелив потерпілому в голову. Потім схопив ножа і молоток, якими також наніс тілесні ушкодження мертвому.

Підозрюваний – житель міста Вишневого Київської області. На даний час ніде не працює.

Молодикові загрожує до 15 років ув’язнення.

Читайте також  Безробітний за допомогою підроблених документів отримав право власності на квартиру

Шукайте деталі в групі Facebook