Справа Зайцевої: поліція розшукує важливого свідка у справі

Поліція не встановила місцеперебування фахівця наркоцентру Олени Федірко, яка брала аналізи в обвинуваченої Олени Зайцевої відразу після смертельного ДТП у центрі Харкова в результаті якої загинули шестеро осіб.

“Не встановила (місцеперебування Федірко. – Ред.), оскільки не було рішення суду про привід. Поліція його не отримала”, – повідомили у відділі комунікацій Головного управління Нацполіції у Харківській області, передає “Інтерфакс-Україна”.

Пізніше в поліції повідомили, що Федірко оголосили в розшук, пояснивши, що необхідні для цього документи надійшли через кілька днів після судового засідання.
У прес-службі ГУ Нацполіі в Харківській області також закликали громадян допомогти в пошуках.

Як відомо, 7 серпня Київський райсуд Харкова задовольнив клопотання адвоката обвинуваченого Геннадія Дронова Сергія Перепелиці про встановлення місцеперебування Федірко.

“Я мотивував своє клопотання тим, що свідок (Федірко. – Ред.) був заявлений і його потрібно допитати, щоб зрозуміти, чому Міністерство охорони здоров’я, оцінивши дані, які є у справі, змогло зробити висновок про те, що Зайцева на момент ДТП перебувала у стані, викликаному вживанням наркотичних або інших дурманних речовин, а лікар з понад 10-річним стажем цього зробити не змогла, і не відібрала необхідної кількості біологічного матеріалу для аналізів”, – пояснив адвокат.

Читайте також  Поліцейські ганялися за Шовковським і його коханкою в аеропорту (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -