Терся і ліз між ноги: У Дніпрі чоловік поглумився над 12-річною племінницею

У Дніпрі чоловік домагався своєї 12-річної племінниці, але дівчинці вдалося втекти і покликати на допомогу перехожих, повідомляє прес-служба патрульної поліції Дніпропетровської області. Інцидент стався 28 липня на вулиці Тополиній, куди близько опівночі місцеві жителі викликали поліцію, повідомивши про інцидент з неповнолітньою дитиною.

Патрульні прибули на місце події, де виявили чотирьох осіб, які повідомили, що до них звернулася за допомогою 12-річна дівчинка, яка вибігла з під’їзду будинку і повідомила, що до неї чіпляється рідний дядько.

Поліцейські опитали дівчинку. Вона розповіла, що її мама поїхала в сусіднє місто, а за нею доглядає рідний дядько. В якийсь момент чоловік почав чіплятися до дитини. Дівчинка злякалася, вибігла з квартири, а у дворі попросила у людей телефон, щоб зателефонувати мамі.

На місце події з’явився і дядько дівчинки, який все заперечував, зокрема заявив, що дівчинка його зганьбила, бреше, тому що вона в штанях. При цьому з’явилася додому мати дівчинки і розгнівалася, погрожуючи “закопати брата”. Патрульні запропонували підозрюваному сісти в службове авто, але той спробував втекти. Чоловіка все-таки затримали. Поки вирішується питання про порушення кримінальної справи.

Читайте також  У Харківській області затримали чергового педофіла

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -