У Чернігові чоловік забив сокирою друга і жорстоко порізав жінку

У Чернігові ввечері в п’ятницю, 13 липня, місцевий житель, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, зарубав сокирою свого приятеля і поранив знайому жінку. Про це повідомляє прес-служба обласної прокуратури.

“Раніше не судимий місцевий житель, у вечірній час, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, в одній з квартир по проспекту Миру завдав потерпілому численні удари сокирою в область шиї і голови, від яких останній помер на місці”, – йдеться в повідомленні.

Після розправи над чоловіком, зловмисник вирішив переключитися на другу жертву – нею могла стати жінка, яка на той момент перебувала в квартирі: вона отримала численні удари сокирою в область голови, однак вбивства не сталося.

Як саме вдалося запобігти загибелі другої людини, в повідомленні не вказується, але в заяві йдеться про те, що жінці була своєчасно надана медична допомога.

Зловмисник був затриманий, йому пред’явили підозрі в навмисному вбивстві, а також у закінченому замаху на умисне вбивство.

“В даний час готується клопотання про застосування до підозрюваного запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Досудове розслідування триває”, – запевнили в прокуратурі.

Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення на строк до 15 років. Мотиви та обставини злочину, а також те, як саме люди виявилися в квартирі, в повідомленні не уточнили.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, як в Чернігівській області чоловік, погрожуючи сокирою, скоїв згвалтування. За словами потерпілої, гвалтівник під загрозою вбивства завів її в безлюдне місце, і там вчинив насильство.

Читайте також  Школяркам, які жорстоко побили ровесниць у Чернігові, "світить" в'язниця

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -