“Всі у театральних костюмах, а померла – у кришталевій труні”: Люблячий батько витратив на похорон 17-річної дочки 42 мільйони

У Москві батько влаштував дочці похорон в стилі казки «Спляча красуня».

17-річна москвичка мріяла вступити до театрального вузу і стати актрисою, але при вступі до інституту у неї діагностували 4-ю стадію раку, повідомляє Mash.

Люблячий батько, знаючи, як буде відбуватися її фінал, вирішив зробити прощальний подарунок. Батько дякував нам за те, що ми змогли відтворити таку зворушливу картину.

На похоронах звели театральну сцену, зробили кришталеву труну, а всім хто прийшош пошили костюми в одному стилі. Похорон обійшлися сім’ї в 42 мільйони рублів.

Нагадаємо, раніше повідомляли, що житель маленького парагвайського села Санта-Тереса повернувся додому після триденної відсутності і дізнався, що невтішна рідня оплакує його смерть, готуючись до похорону.

20-річного Хуана Рамона Альфонсо Пенайо востаннє бачили в четвер, коли він пішов з дому на кордоні з Бразилією.

У районі села орудує кілька банд наркодилерів, і коли Пенайо не повернувся додому в обумовлені терміни, його сім’я вирішила, що хлопець загинув, і звернулася в поліцію.

Правоохоронці повідомили, що виявили понівечене тіло молодого чоловіка зі схожими прикметами, і сім’я Хуана Рамона вирішила, що це він.

Родичі організували панахиду та оплакували хлопця над труною, в якій, як вони вважали, лежали його останки.

Їхньому здивуванню не було меж, коли до труни підійшов живий Пенайо.

Читайте також  У Росії дружина вбила чоловіка через дебати Зеленського і Порошенка

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -