“Задушили дротом і розчленували”: Пара коханців жорстоко вбила 24-річну дівчину

24-річна Сідні Луф з Небраски пропала після побачення з подругою, з якою познайомилася в Tinder. Про заплановану зустріч дівчина розповіла в соцмережах і навіть вивісила Селфі, тому її друзі відразу забили на сполох. Через місяць поліцейські виявили на полі розчленовані останки Сідні і незабаром вийшли на слід убивць.

Перед побаченням 24-річна продавщиця виклала це Селфі, і більше її не бачили.

Злочинцями виявилися 23-річна Бейлі Босуелл і 51-річний Обрі Трейл. Вони заманили дівчину на побачення, де задушили дротом і розчленували. Поліції Трейл заявив, що Сідні давно мріяла про секс з двома дівчатами і його коханка Бейлі вирішила їй допомогти. Під час побачення вона перебувала під дією наркотику і не змогла вчасно усвідомити, що партнерка задихнулася.

“Це не повинно було дійти до такої крайності, звичайно ж немає. Вона зовсім не повинна була вмирати”

Бейлі і Обрі заперечували вбивство, але наполягали, що зробили його з необережності. Повірити в цю версію детективам завадив один важливий факт – інструменти, якими злочинці розчленували тіло Сідні, вони придбали безпосередньо перед побаченням. Це змусило слідчих припустити, що вбивство запрошеної дівчини було запланованим.

Генеральна прокуратура штату Небраска, яка розслідує справу про вбивство Сідні Луф, так і не змогла назвати мотив, який штовхнув коханців на жорстокий злочин. Найімовірніше, мотиву і не було – парою рухав лише витончений садизм. Зараз влада розглядає питання про смертну кару для Бейлі Босуелл і Обрі Трейла.

 

Читайте також  Російський мародер хвалиться матері, як грабував чужий дім: нове перехоплення СБУ

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -