Озброєні тітушки захопили київський ТЦ і загрожують погромом

Поки що вхід для відвідувачів відкрито, але найбільший супермаркет вже зупинив роботу.

У п’ятницю, 1 червня, в Києві на проспекті Академіка Глушкова невідомі почали блокувати вхід до торгово-розважального центру “Магелан” і продовжують це робити і в теперішню мить. Відвідувачі поки що можуть зайти в ТРЦ, а ось гіпермаркет “Ашан” припинив роботу.

Біля “Магелана” стоять автомобілі, які блокують входи і виходи. Як повідомляє спільнота “Ху*вий Київ” на своєму Telegram-каналі, адміністрація “Ашана” вивісила оголошення про те, що супермаркет сьогодні не працює з технічних причин.

Один з орендарів закладу, яке знаходиться в ТРЦ повідомив, що “загарбники” попередили, якщо до 9:00 не приїде керівництво “Магелана”, то вони почнуть “трощити все”. Але станом на 11:20 провокацій немає. У будівлі знаходяться хлопці, які нібито причетні до подій, але поки не коментують те, що відбувається.

Як розповіла прес-секретар ТРЦ, все почалося ще ввечері 1 червня. Близько 21:00 хлопці спортивної статури з предметами, схожими на зброю, забігли в кафе, де відпочивали відвідувачі центру, а потім заблокували автомобілем вхід в офісні приміщення. Молодики також окупували трансформаторну підстанцію біля торгового центру. Вони навідріз відмовилися пускати в неї представників ТОВ “Шейк”, яким належить приміщення.

Начальник служби безпеки “Магелана” Юрій Коржук розповів, що 1 червня ввечері “нальотчиків” було близько 120 чоловік і вони вели себе агресивно. Пізніше вони розосередилися по околиці.

За попередньою інформацією, міцних хлопців найняли представники “Ощадбанку Росії”, який у незаконний спосіб оформив право володіння на частину торгових приміщень в ТРЦ Магелан.

Читайте також  В Україні назвали дату нового локдауна: кількість хворих зросла на чверть

Шукайте деталі в групі Facebook


Інформує -