Побиття військового пенсіонера в Києві: винуватцю загрожує до чотирьох років в’язниці

Історія закінчилася погромом і затриманням активістів.

У вихідні погромом закінчилася історія з побиттям військового пенсіонера, який заступився за жінку в одному з кіосків біля станції метро “Лісова”. Власник кіоску – 1994 року народження, громадянин іншої держави – накинувся з кулаками і побив військового, а потім втік з місця НП.

Як заявляють у столичній поліції, винуватець інциденту ще в суботу був затриманий і знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання. Йому загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Тим часом в неділю біля кіоску зібралося 60-70 агресивно налаштованих активістів, які влаштували погром торгової точки. Як заявляють в поліції, щоб приборкати погромників, їм довелося застосувати силу – активісти кидали в поліцейських каміння і влаштували бійки.

Під час інциденту фізично постраждали троє поліцейських, їм надано медичну допомогу. В управління поліції були доставлені 34 учасники інциденту. Слідчі вивчають відеозаписи погрому, троє з учасників затримані за групове хуліганство і нанесення тілесних ушкоджень співробітникам поліції, інших відпустили. Діям усіх учасників бійок на “Лісовий” буде дана правова оцінка.

Читайте також  СБУ зірвала плани Кремля щодо нової "народної республіки" на заході України, до якої мала увійти і Тернопільщина

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -