Не сподобалося пророцтво? Чоловік спалив машину відомого екстрасенса

Росіянин намагався знайти родича, який зник безвісти. Заплативши 5 тисяч рублів, він почув від екстрасенса, що розшукуваного вже немає в живих.

У Росії співробітники поліції затримали підозрюваного в підпалі автомобіля Daewoo Nexia в селі Грановщина Іркутської області, який належав місцевому екстрасенсу. Про це повідомляє регіональне управління МВС у вівторок, 22 травня.

“У ході вивчення всіх можливих контактів і зв’язків потерпілого поліцейські звернули особливу увагу на можливі конфліктні ситуації, що відбувалися останнім часом. У результаті під підозрою опинився житель селища Мішелевка”, – йдеться в повідомленні.

Правоохоронці встановили, що підпал був здійснений з помсти.

“Відомо, що раніше підозрюваний звертався до потерпілого за отриманням послуг в сфері езотерики. Він намагався знайти родича, який торік зник безвісти. Заплативши за послугу 5 тисяч рублів, він почув від екстрасенса, що розшукуваного вже немає в живих. Однак пізніше низка інших людей, які мають подібний дар, переконали чоловіка, що зниклий живий і здоровий”, – зазначили в поліції.

За даним фактом порушили кримінальну справу про навмисне знищення майна шляхом підпалу (ч.2 ст.167 КК РФ).

Раніше в російському Волгограді пенсіонер вбив ворожку, послугами якої він користувався 20 років. Тоді наголошувалося, що в останні роки він став звинувачувати її у всіх своїх бідах. Коли чоловік вкотре прийшов до ворожки, то 13 разів ударив її ножем.

Читайте також  Батько загинув, мама з дітьми в тяжкому стані: подробиці ДТП на Миколаївщині

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -