Щоб не сісти у в’язницю, закарпатець вистрибнув з потяга

Кілька днів тому у Воловецькому районі, що на Закарпатті, сталася трагедія – з потяга в районі гірського села Скотарське випав 19-річний юнак. Оскільки сталося це в горах, дороги практично не було, до місця інциденту рятувальники чотири кілометри йшли пішки. Потім транспортували потерпілого до «швидкої», а далі хлопця госпіталізували. Проте обставини цієї події, які встановили правоохоронці, вразили їх самих.

– Поліція встановила особу чоловіка, який нещодавно вистрибнув з потяга у Воловецькому районі Закарпатської області. Ним виявився раніше чотири рази судимий мешканець міста Мукачево. Наразі молодик підозрюються у скоєння крадіжки телефону в одного з пасажирів потяга. З`ясовується його причетність до зникнення грошей в іншого пасажира цього потяга. За фактом крадіжки відкрито провадження за ст. 185 КК України. Наразі чоловік не затриманий, адже цього не передбачає серйозність злочину, – зазначили в поліції, пише УНН.

Таким чином, вистрибнувши на ходу з потяга, юнак хотів уникнути відповідальності. Однак отримав тілесні ушкодження – зламав ногу.

Наразі у справі тривають перевірки у ході досудового розслідування.

Читайте також  Мешканець Рівненщини «розблокував» картку за понад сім тисяч гривень

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -