Учені знайшли індикатор, який допоможе спрогнозувати розвиток стосунків нової пари, i вiн вaс здивує

Науковці розповіли, від чого залежить тривалість стосунків.

Фахівці з Каліфорнійського університету порівняли досвід людей, що перебували в короткострокових і довгострокових стосунках, пише Радіо Максимум

Всього експерти опитали понад 800 осіб різного віку. Всього дослідження складалося з п’яти етапів. На першому учасникам пропонували таблицю з описом 48 подій, які відбувалися в стосунках (якщо відбувалися): від першої зустрічі та першого поцілунку до весілля або розлуки. Люди відзначали час подій, а також їх вплив на романтичний інтерес до партнера.

Що стосується інших етапів, то вони були схожі з першим, проте вік добровольців збільшувався. Також частка представників сильної половини людства серед опитаних була вищою.

Учені отримали дуже цікаві дані щодо короткострокових і довгострокових стосунків. Так, і в тому, і в іншому випадку дослідники спостерігали приблизно однакове зростання романтичного інтересу на початковій стадії. У короткострокових стосунках він на певному етапі сходив нанівець, а от при тривалих стосунках спостерігалися нові сплески романтичного інтересу.

На підставі отриманих даних дослідники прийшли до висновку, що короткостроковість або довгостроковість стосунків визначається в основному першою iнтuмною близькіcтю. Чим яскравішим і позитивнішим був досвід, тим довшими були стосунки. В першу чергу мова йде не про якість ceкcу, а про емоції, які він викликав у обох партнерів.

Читайте також  Каті жилось важко з маленьким синочком, адже життя приготувало для тендітної дівчини важку долю

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -