“Масові облави по всій країні”: у столиці прямо із хостелу 8 хлопців примусово забрали у військкомат

У Києві вранці 8 травня вісьмох хлопців примусово затримали та доправили у Голосіївський районний військовий комісаріат. Молодиків забрали прямо зі столичного хостелу “Гавана”.

У військкоматі затриманих змусили пройти медичну комісію на придатність до військової служби, передає “Заборона” з посиланням на одного із затриманих.

Зазначається, що близько 7 години ранку у хостел приїхали невідомі в цивільному одязі у супроводі людини у формі співробітника МВС. Вони перевірили паспорти та приписні свідоцтва у всіх чоловіків. Тих, в кого приписного не було, силоміць відвезли у військовий комісаріат Голосіївського району.

Згодом одного з хлопців, який постійно проживає в Києві, доправили до військкомату за місцем реєстрації. А ще двох молодиків – відпустили. Решту затриманих, частина з яких є вимушеними переселенцями, направили до однієї із київських військових частин для проходження подальшої медкомісії.

Джерело видання додає, що всі п’ятеро затриманих хлопців залишаються ночувати у казармі військової частини. Що їх очікує далі – невідомо.

У хостелі “Гавана” розповіли, що це вже не перший рейд правоохоронців у їхній заклад. Подібні візити туди поліцейські здійснюють регулярно під різними приводами.

Додамо, що у київському пункті збору призовників, де наразі утримують хлопців, повідомили, що згодом їх розподілять по військових частинах для проходження обов’язкової служби.

Читайте також  Від початку року контракт із ЗСУ уклали 68 тис. військових, – Міноборони

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -