Співачку Анну Седокову хочуть позбавити батьківських прав

Співачка Анна Сєдокова, наразі переживає не найкращі часи.

Так, колишній чоловік артистки Максим Чернявський хоче позбавити Сєдокову батьківських прав. Максим бажає одноосібно виховувати їхню спільну доньку, шестирічну Моніку, пише “ТСН“.

“Ось вже вісім місяців у мене немає можливості нормально з нею спілкуватися, просто бути поряд. Її батько, людина, якій я довіряла, пішла проти мене війнoю. Максим вирішив позбавити мене материнських прав, і я абсолютно не розумію, за що. Я жодного разу не забороняла йому бачитися з дочкою, брати її. Максим і його бабуся відвезли Моніку до Америки і звернулися до суду”, – розповіла Сєдокова.

За словами співачки та багатодітної мами, тепер вона може бачитися з донькою лише у присутності адвоката і зобов’язана спілкуватися з нею винятково англійською мовою.

“Коли ми розмовляємо, то немов спілкуємося мовою німих. Показуємо одна одній сердечка, якісь жести, намагаючись сказати, що думаємо насправді. Телефоном донька каже мені:

“Мамо, я так хочу повернутися в минуле!” Я знаю, що вона мене до божевілля любить, у нас неймовірний зв’язок. І ця ситуація його тільки зміцнила”, – впевнена Анна.

Зірка додала, що їй закидають, мовляв, вона нeбeзпeчна для дитини і може відвезти її до Росії.

“Сказали, що я нeбeзпeчна для дитини, можу відвезти її до Росії, і оскільки між нашою країною і Америкою не укладений пакт про Гаазьку конвенцію, є ризик для Моніки як для громадянки Америки, що я її не віддам”, – сказала Седокова

Читайте також  Скосила інфекція. На Закарпатті терміново госпіталізували 10 дітей. Від року до 10

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -