У Житомирській області знайшли мертвою дворічну дівчинку

Трагедія сталася серед білого дня, поки мати загиблої дівчинки працювала в городі

У селі Кам’янка Олевського району в невеликому ставку потонула дворічна дівчинка. Як виявилося, того дня, 23 квітня, мати працювала в городі, а дочка грала біля неї. Але через якийсь час жінка помітила, що дитина зникла.

На пошуки дівчинки відразу кинулися сусіди. Хтось повідомив, що малечу бачили біля водойми, і мати зниклої викликала рятувальників.

“Рятувальники, які прибули до місця події, почали відкачувати воду з невеликої водойми, на яку вказали селяни. Але незабаром хтось із них повідомив, що бачив, як дівчинка прямувала в інший бік від передбачуваного місця події”, – повідомляють в ДСНС.

Коли пошуки продовжились, тіло потонулої дитини знайшли в сусідній “копанці”, що в через 700 метрів від попередньої. Рятувальники робили дівчинці штучне дихання і масаж серця, але ознак життя вона не подавала. Медики, які прибули до місця події, констатували смерть дитини.

Нагадаємо, днями у Львівській області трагічно загинула трирічна дівчинка. Граючи, вона посковзнулася на плиті і впала в річку. Течиєю її затягнуло під воду, і врятувати її не вдалося.

Раніше в Житомирській області у вигрібній ямі втопився хлопчик, 2015 року народження.

А недавно в Чернігівській області під час риболовлі потонули двоє братів. За попередньою версією, діти впали в воду і не змогли вибратися на берег.

Читайте також  “Бойову гранату у коридорі залишив невідомий”: На Житомирщині в нічному закладі пролунав вибух

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -