“Бомби на голову летіти вже не будуть”: що трапиться в Україні, коли війну терміново буде завершено

“Бомби на голову летіти вже не будуть”: що трапиться в Україні, коли війну терміново буде завершено

Коли і як закінчиться війна в Україні розповіла астролог і таролог Стелла.

Початок 2024 року в Україні буде дуже напруженим і непростим. Як розповіла тарологиня Стелла, війна завершуватиметься в Україні, а кінець цього року буде досить спокійним.

“2024 рік для України переломний. Буде безповоротна зміна. Відбудеться щось таке, що буде закінчення. Гаряча стадія війни може йти до травня 2024 року. Початок року дуже кровопролитний. Кровопролиття і на полі бою, і інформаційно. Накал дуже жахливий. До травня 2024 року буде багато погроз і ультиматумів. Десь ми будемо летіти в прірву, а десь злітати. Загострення до травня 2024 року буде скрізь. Карта “5 Мечів” це показує”, – каже таролог, передає Главред.

За словами таролога, кінець травня і початок липня буде періодом лихоманки і напруги для України.

“Ця середина року призведе до трансформації. На початку липня матимемо результат по кордонах саме 2 областей. Буде зміна території. Бої триватимуть до літа і призведуть до зміни кордонів. Буде рух на двох напрямках. Я вже говорила, що першими будуть звільнятися Херсонська і Запорізька області. На цих напрямках буде рух. Будуть хороші новини. Влітку будуть зміни щодо наших земель. Середина року буде дуже сильна трансформація”, – додала вона.

Також таролог розповіла, яким буде кінець 2024 року для України.

“Кінець 2024 року. Випадають позитивні карти. Настане час розплати за всіма рахунками. Будуть якість підписання паперів, судових процесів. Кінець року буде момент переговорів. Не будуть летіти бомби на голову. Буде якесь оголошення постанови чи вироку”, – додала вона.

Читайте також  У МОЗ повідомили, чи буде з 30 листопада локдаун

Коли закінчиться війна в Україні
“Війна у 2024 році не закінчиться, але саме в середині цього року вона буде іншою. Наприкінці року будуть домовлятися. Стріляти і бомбити припинять на кінець 2024 року. Будуть довгострокові домовленості, які будуть переходити на 2025 рік. Але, підписання мирної угоди у 2024 році не буде”, – прогнозує таролог.

Що чекає на Україну у 2025 році
“У 2025 році буде поміркована ситуація. Буде злагодження питання. Вся увага буде до керівництва. У 2025 році буде мова про землю. Карти показують про 3 землі. Це може бути мова про Донецьку і Луганську області та Крим. Можливо у 2025 році або підписання договору, або може бути якийсь союз. У 2025 році я не бачу обстрілів, кровопролиття і втрат, але будуть йти дебати”, – каже таролог.

Переговори України з Росією
“До кінця 2024 року можливо сядуть за стіл переговорів. 100% війна в 1 день не закінчиться. Перемога буде затягнута. Нам потрібно ще трохи потерпіти. Перемога буде не одна, але до кінця року стихне війна. У 2025 році буде важко. Коли звільниться Херсонська і Запорізька області будуть переговори. Кінець 2025 року буде дуже спокійний”, – сказала таролог.

Дивіться відео прогноз таролога Стелли про завершення війни в Україні:

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело