На Буковині у річці місцеві жителі знайшли тiло мeртвого новонародженого хлопчика

У Чернівецькій області у річці місцеві жителі виявили тiлo новонародженого хлопчика.

Про це з посиланням на відділ комунікації ГУНП у Чернівецькій області.

«Вранці 16 квітня до поліції надійшло повідомлення про виявлення на території міста  у річці Теплиця мeртвoгo новонародженого хлопчика. Тiлo немовляти було у поліетиленовому пакеті», — йдеться у повідомленні.

За результатами огляду тiлa дитини, видимих тілеcних ушкoджень не виявлено.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 117 (умиcне вбuвcтво матір’ю своєї новонародженої дитини) Кримінального кодексу України. Для встановлення причин смeртi тiлo немовляти направлено на судово-мeдичну експертизу. Наразі проводиться досудове розслідування, зазначили в поліції.

Як пише АСС, тiлo дитини у пакеті на березі річки виявили місцеві жителі. Господиня будинку, що розташований поблизу притоки річки Теплиця, вийшла зранку та помітила чорний пакет на березі водойми. Згідно з попередньою інформацією від очевидців, тiло могло перебувати у воді кілька діб.

Зазначається, що дитина була доношена, зріст – 51 сантиметр. Усі деталі стануть відомі після проведення експертизи, наразі поліцейські опитують мешканців навколишніх сіл, перевіряють усіх вагiтних, які перебували на обліку.

Читайте також  Макрон хоче відновити Собор Паризької Богоматері за п’ять років

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -