На спині вирізали літеру “П”: мати побитого 17-річного хлопця під Харковом розкрила нові деталі

Правоохоронці затримали двох чоловіків, яких підозрюють у викраденні, жорстокому побитті, тортурах і зґвалтуванні 17-річного хлопця в селищі Рогань Харківської області.

Раніше судимому 38 і 31-річному мешканцям області загрожує ув’язнення на термін до 12 років. Про це повідомили на сайті Національної поліції (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).

Нагадаємо, підлітка з важкими ушкодженнями знайшли на зупинці вночі 6 травня. Мати постраждалого запевняла, що знає, хто розправився з її сином. За словами жінки, хлопчикові “помстилися” хлопець колишньої дівчини та батько її подруги

У хлопця зламано чотири ребра, ніс, гематоми по всьому тілу, внутрішня кровотеча в органи черевної порожнини, в гайморових пазухах і потиличній частини голови. Над ним працюють нейрохірурги, щелепно-лицьові хірурги, травматологи і хірурги. За словами лікарів, реабілітація буде дуже довгою.

“Слава розповів, що кілька годин його били, ґвалтували держаком від лопати, били арматурою, зв’язували руки, ноги, голову скотчем, зав’язували рот, заливали горілку насильно, кров змивали теж горілкою. Йому відразу розбили об голову телефон, щоб він не зміг зателефонувати. На спині йому намагалися вирізати лезом слово “п***р”, але змогли тільки букву “п”. Погрожували, що він зараз стане “кормом для риб”, намагалися зривати йому нігті на руках, говорили, що болгаркою відпиляють йому ноги, знімали все це на відео, і дівчина, яка вдарила його в пах, була там і знімала все це на відео. Причому я телефонувала в цей момент, а вона мені нічого не говорила”, – розповіла мама постраждалого.

Читайте також  В Ужгороді 16-річний підліток зґвалтував дев’ятирічного хлопчика, подробиці

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело