Кохання між двох вогнів. І почалося наше “веселе» життя”: колишня дружина мого Андрія дзвонить мало не кожен день

У нас з чоловіком у обох другий шлюб. Я його з родини не кpaла – до нашого знайомства він уже майже рік жив один, а пішов, тому що викрив дружину в зраді. Але в тій родині у нього є улюблений син, якого він, звичайно ж, не хотів залишити. Він намагається допомагати у всьому колишній дружині і синові – і грошима, і підтримкою. І її начебто все влаштовувало до нашої з ним зустрічі і одруження.

У мене інша історія: мій чоловік пив, а згодом і руки розпускав. Я терпіла, бо, перш за все, здавалося, любила. Намагалася допомогти йому зав’язати з пияцтвом, але це не допомагало. Я навіть дитину народила, тільки йому горілка була дорожче. А любов, яка колись була, він горілкою і кулаками всю вuбив.

Я і світ-то побачила, коли зі своїм нинішнім чоловіком познайомилася. Тоді і турботу, і ласку, і ніжність відчула. Зрозуміло, що я пішла від алкаша і з радістю погодилася жити разом з Андрійком. Навіть його рідна мати мене жаліла і не засудила, коли я вирішила розлучитися. Мій колишній, здавалося, і не помітив, що сталося. У всякому разі, кілька місяців про нього ні слуху, ні духу не було.

Так часто буває, що після виправлення помилки настає повний хаос. Колишні – ті інші залишені половини, єдиною метою в житті мають oтруєння будь-якого існування своєму вже вільному чоловікові або дружині.

І почалося наше «веселе» життя! Колишня дружина мого Андрія дзвонить мало не кожен день. Вона весь час щось вимагає від нього: полагодити пилосос, побілити стелю, зводити сина в поліклініку, забрати його на вихідні чи свята. І весь час їй потрібні гроші і гроші

Читайте також  “Я відбила коханого у кращої подруги, а потім поплатилася за все”

Чоловік аліменти не платить – спочатку він віддавав в колишню сім’ю набагато більше, ніж за законом належить, І я не заперечувала, тому що розумію, що він мучиться тим, що його єдиний син живе без батька. Але потім стало ясно, що всі гроші його колишня витрачає на себе – подорожує, купує всілякі шмотки, загалом, ні в чому собі не відмовляє. А ми постійно купуємо дитині одяг, всі потрібні речі, оплачуємо його школу, додаткові гуртки, розваги.

Та й якби ж то! Слава богу, і Андрій, і я працюємо і добре заробляємо, тільки совісті у колишньої зовсім не залишилося. Вона може вночі подзвонити щоб Андрій негайно їхав до них, мовляв, дитина захворіла. Він відразу ж туди, а там напівроздягнена дружина веселиться, пропонує розважитись «по старій пам’яті», а дитина у бабусі, а мати навіть не знає, в якому він стані.

Потім вона стала приїжджати до нас – сидить під під’їздом з бабками і розповідає всілякі гидоти про мене і Андрія, що я вкpaла чоловіка з сім’ї, позбавила дитину батька, що дитина тепер плаче цілими днями, а цей «негідник» (батько тобто, мій Андрюша) навіть носа не показує і не допомагає. І ось вона прийшла, щоб хоч на ліки грошей попросити для синочка, а ми її на поріг не пускаємо.

Адже люди різні, і чомусь з більшим бажанням вірять поганому, ніж хорошому. На мене стали поглядати сусідки, перешіптуватися за спиною, навіть намагалися на «правильний шлях» наставити. Андрій засмучується, я іноді плачу від неможливості нікому пояснити, як було насправді. А його колишня радіє, так і сказала, що життя нам не дасть.

Читайте також  На святого Валентина шлюби реєструватимуть удень і вночі

А тут ще мій колишній проспався, зрозумів, що у нього ні дружини, ні дочки вже немає, та й родичі на нього насіли. Так він став приходити постійно і вмовляти, щоб ми повернулися. Доньку бачити він не хоче, аліментів не платить – ні з чого, так як його постійно з роботи виганяють за прогули і п’янку. Мабуть, жити йому нема на що, а його батьки – пенсіонери, у них багато не витягнути. Коли ще він тверезий приходить – просто розмовляє або цирк влаштовує справжній: може впасти на коліна перед вікном і волати на весь двір, мовляв, повернися, я тебе люблю і так далі. А коли, випивши приходить, то скандалить, в бійку лізе з Андрієм. Ми навіть кілька разів міліцію викликали.

Так ми і живемо з чоловіком між двох вогнів, і виходу з цього життя не видно. Можна, звичайно, поїхати куди-небудь, але Андрій не хоче залишати сина з такою матір’ю, а забрати у неї дитину не виходить – суд визначив йому місце проживання з матір’ю. Та й тут у нас квартира, дача, хороша робота і старенькі вже батьки, яких з місця не зрушиш.

А я вaгітна, і дуже хочу, щоб у нас була з Андрієм спільна дитина. Але весь час нервую, переживаю через все це, а це малюкові шкідливо. І помічаю, що всі ці «подвиги» колишніх даром не проходять. Я нервую, зриваюся, Андрій теж вже здригається на будь-який дзвінок – в двері або телефонний.

І ми стали частенько сваритися. Правда, швидко миримося, розуміючи, що це все просто від постійного нервового напруження. Але я боюся, як би ці сварки нам з Андрієм відносини не зіпсували. Що робити, не знаю… Невже немає ніякого виходу, щоб захистити себе від цих… колишніх?

Читайте також  Чоловік попросив позбутися нашої дитини, щоб виховувати його сина від першого шлюбу

А.Н.

Шукайте деталі в групі Facebook


Інформує -