Астролог розповіла, чи вдасться ЗСУ звільнити окуповані території від росіян

Астролог розповіла, чи вдасться ЗСУ звільнити окуповані території від росіян

Українська астрологиня розповіла, чи зможуть ЗСУ звільнити території від окупантів, і коли.

Після початку повномасштабної війни Росії проти України сильно зріс попит на астрологів. Українці сподіваються, що вони знають правду, і дадуть відповідь на питання про терміни закінченнях війни.

Цього разу таролог і астролог Яна Езотеричка подивилася, коли можуть бути звільнені наші території від російських окупантів. На початку ролика вони зізналася, що це одне з найпопулярніших питань до неї.

Дівчина почала з карти сігніфікатора, яка показала, що протягом наступних трьох місяців на полі бою буде досить важко. Ворог продовжить обстріли українських територій, а Збройні Сили України будуть робити все від себе залежне, щоб скоріше вигнати ворога.

“Протягом 5 місяців вже будуть результати, але складно буде звільнити насправді всі території. Скажімо так, до нового року Можливо. Далі інформація закривається. Ситуація зріє і помірність, а значить уповільненість процесу” – каже жінка.

В кінці випала карта, яка є арканом військових дій, яка в черговий раз доводить, що дата 24 лютого була обрана не випадково.

В результаті, ніхто точно не знає, коли будуть звільнені українські території, адже це залежить ще й від наших західних партнерів, які продовжують затримувати постачання зброї.

В основному, за поточними прогнозами політиків, переломний момент може наступити ближче до серпня, а ось активні бойові дії припиняться вже ближче до кінця року.

Переговори з Росією не почнуться до моменту, поки окупанти не відведуть свої війська до кордонів, які були до 24 лютого.

 

Читайте також  Астролог передрекла доленосні події в Україні та назвала точні дати

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело