“Заклеїв їй рот скотчем і згвалтував”: Педофіл познущався над своєю тещею та падчеркою

Жовтневий суд Харкова заарештував без права застави неодноразово судимого 27-річного харків’янина, якого підозрюють у згвалтуванні 71-річної пенсіонерки та розбещенні малолітньої дівчинки, повідомили «ФАКТАМ» в прес-службі прокуратури Харківської області.

Про злочин в Новобаварський відділ поліції ще ввечері 22 березня заявила 41-річна місцева жителька. За словами жінки, повернувшись додому, вона дізналася, що цивільний чоловік напав на її матір – заклеїв пенсіонерці рот скотчем і згвалтував.

Незабаром після півночі насильник був затриманий. Йому оголосили підозру в незаконному позбавленні волі і згвалтуванні. Але коли підозрюваного привезли в суд на обрання запобіжного заходу, йому стало погано.

У лікарні гвалтівнику вдалося протриматися тиждень. Оскільки термін затримання по гарячих слідах за цей час закінчився, поліцейським довелося зняти охорону і чекати одужання підозрюваного в «неофіційному порядку». Після чого його знову доставили в суд.

За цей час, за словами джерела «ФАКТІВ» в правоохоронних органах, дочка цивільної дружини підозрюваного розповіла матері, що він чіплявся не тільки до бабусі, а й до неї.

Чи зізнався чоловік і як він пояснив свої дії, слідство поки не розголошує. Правоохоронці відзначають «дивацтва» в його поведінці, але не виключають симуляції. Можливо, незабаром заарештованому буде призначена психіатрична експертиза.

Читайте також  Найбільша в Україні родина налічує 346 дорослих та дітей(відео)

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -