Хто винен: п’ятикласник помер на уроці фізкультури

У смерті 11-річного хлопчика звинувачують у тому числі лікарів

Жахлива трагедія сталась у Мирнограді Донецької області – під час уроку фізкультури помер п’ятикласник.

Як повідомили в Покровському відділі поліції, трагічний випадок стався 20 березня в загальноосвітній школі №8.

Раптова смерть забрала 11-річного хлопчика близько другої години дня. На уроці фізкультури йому стало погано. Адміністрація школи викликала швидку, медики констатували смерть дитини та доставили тіло в терапевтичне відділення Мирноградської центральної міської лікарні. Наголошується, що у хлопчика було діагностовано важке захворювання – злоякісна феохромоцитома третьої категорії.

У той же час в Facebook-спільноті “Типовий Мирноград” розкривають деякі подробиці трагедії. Виявляється, хлопчик був на індивідуальному навчанні і не мав права займатися фізичною культурою. “Як він опинився на уроці – питання до вчителя. Нам відомо, що під час заняття педагог проводив якесь спортивне змагання, в результаті чого хлопчика занесло, і він впав. До нього одразу ж підбігли однокласники і учитель”, – зазначили адміністратори спільноти.

Дитину винесли зі спортзалу та викликали швидку допомогу. Однак через не прочищені комунальними службами дороги швидка змогла добратись до школи лише через півгодини.

Крім цього, повідомляється, що у смерті хлопчика винні також і лікарі, які боролися за його життя в школі протягом 40 хвилин, і тільки потім вирішили везти дитину до лікарні. По дорозі хлопчик помер. “Інформація не є офіційною, джерела – педсклад навчального закладу”, – уточнили автори посту.

Зазначимо, що трагічний випадок попередньо класифікують як кримінальне правопорушення – п. 2 ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство) з позначкою “природна смерть”.

Читайте також  Стало відомо про причини смерті відомого російського актора Дмитра Марьянова, який помер напередодні, 15 жовтня

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -