“Тіло жінки майже тиждень пролежало у…”: Маму чотирьох дітей зарізав бездомний, якому вона намагалася допомогти

40-річний Террі Данфорд був заарештований за звинуваченням у вбивстві 49-річної Жанни Леслі. Мати чотирьох дітей запросила бездомного чоловіка до себе додому, і він зарізав її прямо на кухні.

Поліцейські вирішили обшукати будинок Жанни Леслі після того, як вона не прийшла на зустріч зі своїми дітьми і ті почали бити на сполох. Виламавши двері, офіцери одразу відчули огидний запах – тіло жінки майже тиждень пролежало у ванні на горищі. Як вдалося встановити поліції, Террі Данфорд вбив Жанну на кухні, кілька разів ударивши ножем. Потім він спробував приховати сліди злочину, сховавши її тіло на горищі і замив кров. Втім, це було марно – на кухні вбивця залишив гаманець з власним посвідченням особи.

Слідчі припускають, що Жанна Леслі запросила бездомного до себе додому, сподіваючись допомогти чоловікові. Близькі жінки запевняють, що така поведінка повністю відповідала характеру вбитої. Невідомо, що штовхнуло Террі Данфорду на вбивство, але в квартирі було виявлено кілька порожніх упаковок від алкогольних напоїв.

Зараз Террі Данфорд затриманий, йому пред’явлено звинувачення у вбивстві. Раніше чоловік вже потрапляв в поле зору правоохоронних органів: в 2010-му він викрав автомобіль, але був виправданий через психічне захворювання. Чи буде вбивця визнаний осудним на цей раз, поки не відомо.

Читайте також  Вбивство дітей у Києві: новий “поворот” у справі, говорять про провину чоловіка

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -