У Бурятії підлітки з сокирою напали на школу: є постраждалі

У військовому селищі Сосновий бор в Улан-Уде двоє підлітків увірвалися вранці в школу №5. Один з них, за попередніми даними, учень 9 класу, озброївся сокирою і поранив кількох дітей. У кабінеті сьомих класів після цього почалася пожежа — нападник кинув туди «коктейль Молотова».

За даними місцевого МНС, площа пожежі склала 15 квадратних метрів, її ліквідували за кілька хвилин. Зі школи евакуювали близько 500 людей. Заняття в школі скасовані.

Від дій нападників постраждали щонайменше п’ятеро: четверо 13-річних семикласників дістали колото-різані рани, у вчителя відкрита черепно-мозкова травма. Від вогню ніхто не постраждав. За даними «Интерфаксу», одній з дівчат нападники відрубали палець.

За даними Міністерства охорони здоров’я, один з нападників на школу після атаки хотів накласти на себе руки. Зараз він у лікарні. Чи працювали раніше з ним психологи, поки невідомо.

Управління Слідчого комітету у республіці порушило кримінальну справу про замах на вбивство. Підозрюваний підліток затриманий, ведуться пошуки його передбачуваного спільника. За даними Mash, нападників було не двоє, а троє.

Читайте також  Що сталось із Дзідзьо: в мережі опублікували відео інциденту

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -