“Я відбила коханого у кращої подруги, а потім поплатилася за все”

З коханням жартувати не можна

Я усвідомила, що кохання – це зрадлива мить.

Боляче визнавати, але вийшло так, що я відбила хлопця у своєї найкращої подруги. З ним я почувала себе на сьомому небі від щастя. Кожна хвилина без нього здавалася мені вічністю.

Мене застерігали, мовляв, щасливі миті рано чи пізно закінчуються, а за свій непристойний вчинок я заплачу сповна. Але, засліплена любов’ю, я не звертала уваги на подібні слова.

І ось одного дня я посварилася зі своїм коханим через дрібницю. Було дуже важко. Я не вірила, що ми більше не зустрінемося. Сподівалася на диво. Та котрогось вечора я прийшла на дискотеку і побачила, як мій хлопець танцює і цiлyється з моєю подругою, тією, від якої я його забрала. Це було настільки бoляче, що, здавалося, моє серце рoзiрветься на дрібні кусочки.

Наступного дня вони поводились так, ніби і не розлучалися ніколи. Врешті, подружка мала повне право забрати його в мене, адже спочатку це був її хлопець.

Чому він вчинив так жoрстoко? Я не знала, що з коханням можна так жартувати. І вже, напевне, любий мій, ти ніколи не згадаєш того дівчиська, котре готове було зробити все, щоб ти був щасливим!

Невже справді мій вчинок повернувся до мене бумерангом?

Читайте також  У листопаді українці відпочиватимуть лише дев'ять днів

Шукайте деталі в групі Facebook


Інформує -