У Львівській області шестикласниця народила дочку: всі подробиці

Дівчинка з багатодітної сім’ї виховувалася без батька, але характеризується тільки з позитивної сторони

У Львівській області 12-річна дівчинка стала мамою. У школярки з’явилася на світ здорова дівчинка, зараз вона знаходиться в пологовому будинку при львівському Медичному університеті.

“Дівчинка родом з міста Борислав, з багатодітної сім’ї. Мама виховує одна шестеро дітей, батька немає, але сім’я вважається позитивною, на обліку мати не значилася”, – розповіла сайту “Сегодня” Анна Іванів, начальник Служби у справах дітей бориславського міськради.

За словами Анни Іванів, вони і самі здивувалися тому, що сталося: дівчинка перейшла в шостий клас, вчилася вище середнього, все літо діти відпочивали і мати породіллі ні про що не підозрювала до 36-го тижня. На початку вересня майбутня мати почала скаржитися на здоров’я, дівчинку відвели до педіатра, той направив на ультразвукову діагностику і там підтвердили вагітність.
Тепер багатодітній родині доведеться піклуватися також про дитинку, а 12-річній матері – поправити здоров’я після пологів і вжитися в нову роль. А в поліції почали розслідування щодо того, хто є батьком дитини.

Читайте також  Подруга пoмepла під час пoлoгів і я удочерила її доньку, але після правди Леся поїхала від мене

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -