“Згвалтував, задушив, а тіло сховав у диван”: 20-річну дівчину жорстоко вбили і познущалися з тіла

Кримінальну справу за фактом вбивства порушено Ленінським РОСК столиці щодо 46-річного мінчанина.

Як повідомляє ГУВС Мінміськвиконкому, злочин було скоєно 22 грудня. В одній з квартир в Ленінському районі загинула 20-річна жителька столиці.

Співробітники карного розшуку Ленінського РУВС і ГУВС Мінміськвиконкому встановили, що в той день в квартирі відпочивала компанія з п’яти осіб (чотири чоловіки і дівчина). Коли вечір добігав кінця, троє чоловіків з цієї компанії (25 років, 31 роки і 33 роки) пішли спати.

Прокинувшись вранці і зайшовши на кухню, вони побачили дівчину, яка сиділа на підлозі в сльозах. Вона розповіла, що її згвалтував 46-річний чоловік, з яким вона залишилася наодинці, коли інші пішли спати.

Дівчина пригрозила, що піде і розповість все міліції, але злочинець переконав усіх, що сам з нею поговорить і конфлікт владнає.

Попросив приятелів вийти з кухні. Результатом цієї бесіди стало вбивство. Як встановлено оперативниками, дівчина була задушена. Її тіло злочинець сховав у диван, а пізніше планував вивезти.

Після скоєння злочину винний боявся, що його приятелі, які випивали з ним, розкажуть про те, що трапилося, і став ховатися. Приятелі так і вчинили – повідомили в міліцію.

Оперативники встановили, що відразу після вбивства чоловік поїхав в Людський район, потім приїхав в Ліду, де попросив у перехожих телефон і зняв квартиру на добу.

Але зважаючи на відсутність будь-якої можливості звернутися за допомогою до родичів, виїхати за межі республіки і відсутності грошових коштів, які б дозволили продовжити ховатися на зйомних квартирах, він вирішив, що далі переховуватися немає сенсу, після чого з’явився в Ленінське РУВС з явкою з повинною.

Читайте також  Зеленський заявив про створення найсучаснішої лабораторії для розробки ліків та вакцин

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -