Прості поради, щоб діти краще навчалися у школі

Найбільший виграш від активних занять фізкультурою, як з’ясувалося, отримують дівчата, особливо коли йдеться про природничі науки. Щоб визначити, як активні спортивні заняття у школі впливають на успіхи в навчанні з інших предметів, британські дослідники використали дані про майже п’ять тисяч дітей, які народилися на початку 90-х років минулого століття і стали учасниками багаторічної програми, що вивчала стан здоров’я молодого покоління британців.

У дітей питали про їхню фізичну активність та шкільні успіхи у віці 11, 13 та 16 років. Зосередилися, зокрема, на успіхах з англійської мови, математики та природознавства. З’ясувалося, що дівчатка, які мали достатнє фізичне навантаження в 11-річному віці, мали кращі оцінки в школі, особливо з природничих наук. Ця тенденція зберігалася навіть у тому випадку, якщо до 16-річного віку школярки вже припинили заняття спортом.

Отже, батькам, які сподіваються на подальші успіхи своїй дітей в науках, не варто думати, що майбутніх природознавців виховують лише книги.

Читайте також  Ці 7 речей малюки успадковують виключно від татусів

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -