Скандальний подарунок: Теща розвісила пікантні фото доньки з одіозним радикалом на Манхеттені

Ольга Байбородіна зізналася, що це вона розвісила фото дочки з депутатом-радикалом на Манхеттені.

Останні кілька днів не вщухає загострення пристрастей з приводу народного депутата Сергія Рибалки з “Радикальної партії” і його дівчини Анастасії Байбородіної, яка в День народження отримала в подарунок трансляцію своїх фотографій на Таймс-сквер у Нью-Йорку.

8 грудня центрі Манхеттена на одній із будівель показували фотоколажі Анастасії з Сергієм. Природно журналісти припустили, що такий дорогий і романтичний подарунок міг зробити дружині тільки люблячий чоловік Рибалка.

Однак, Анастасія уточнила, що цей дорогий подарунок їй зробила мама. І ось Ольга Байбородіна нарешті прокоментувала те, що відбувається підтвердивши, що це вона замовила трансляцію знімків, а не її зять.

Ми вже писали про те, що Ольга Байбородіна, мама Насті – широко відома у вузьких колах. Вона єдиний експерт з жіночого водіння в Україні. Саме вона створила відому мережу шкіл “Автоледі”, де жінки-інструктора навчають представниць прекрасної статі водити автомобілі по місту.

Як розповіла Ольга журналістам ТСН – білборд – це її ідея, а реалізувати задум допомогло одне туристичне агентство. За таке оригінальне привітання жінка заплатила, за її словами, близько 47 тисяч гривень.

“Це не Сергій Рибалка, це я їй зробила подарунок. Взагалі не знаю, що це за статті з’явилися незрозумілі. У мене є всі документи від агентства, в якому я замовляла. Навіть не розумію, в чому тут”буча”. Вона поїхала в Америку, і я дуже хотіла її красиво привітати. вона у мене єдина дочка, чому я не можу дозволити собі такий сюрприз зробити. Тим більше, що вона завжди святкує день народження в родинному колі, з друзями, а тут вона була далеко, тому народилася така ідея. Це була спонтанна ідея, оскільки не було відомо, чи поїде вона. Я б уквально за кілька днів це організувала”, – розповіла Байбородіна-старша.

Читайте також  Смерть скандальної регіоналки: в мережі показали наслідки ДТП

Як ми вже писали, Олег Ляшко, лідер “Радикальної партії” негайно відреагував на публікації про те, що його соратник зробив такий дорогий подарунок своїй цивільній дружині. Він був вкрай обурений і заявив, що “розміщення моїм колегою Сергієм Рибалкою відеобордів в Нью-Йорку – це повна дурість. І дуже погана реклама для нашої команди, я про таке не просив! Коли ти публічна людина – повинен завжди думати про наслідки своїх дій. Пропоную Сергію визначитися чим далі займатися: понтоваться перед своєю дівчиною, або працювати на Україну в моїй команді!”.

Можливо, саме тому кмітлива теща Ольга вирішила допомогти своєму зятю Сергію, щоб не руйнувалася його політична кар’єра.

Нагадаємо, що Сергій Рибалка, за даними ЗМІ, є одним зі спонсорів “Радикальної партії”. Належать нардепу і його близьким родичам підприємства виробляють насіння під відомою маркою SEMKI, сухарики FLINT і товари для будинку – мило, серветки.

Рибалка був офіційно одружений. Чотири роки тому він розлучився. Від цього шлюбу є дочка на ім’я Роксолана.

З Анастасією Байбородіна політик зустрічається більше двох років і вона називає його “своїм цивільним чоловіком”.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -