Вимагали гроші та погрожували розправою: учениця поскаржилася на катування у школі (відео)

Батьки шоковані бездіяльністю копів та дирекції

Одну із учениць мелітопольської школи жорстоко цькують однокласники: вони не тільки знущаються над нею, а ще й постійно вимагають гроші, телефонують додому та погрожують.

11-річна Діана Гладкова скаржиться, що вже більше півроку живе у постійному страху, відколи посварилася зі старшою від неї подругою, повідомляє Politeka.
“Ми спочатку просто посварилися – ну, звичайна сварка. Потім вони почали мені дзвонити, погрожувати, що ти винна гроші, почали сварити матом. Боюся, що вони мене можуть зачепити. Можуть сказати: дай гроші, чого ти нам гроші не принесла”, – зізнається вона.

Коли мама Діани Анжела Гладкова дізналася про це, влаштувала запис телефонної розмови – дівчинці наказують приносити щодня по 10 гривень, а наслідки відмови звучать досить загрозливо:

Родина постраждалої звернулася також до батьків тих, хто протягом тижня телефонував та здирав невідомо за що “компенсацію”. Керівництво шкоди стверджує, що кожен вже отримав догану, але чи владнають у такий спосіб конфлікт, так і не пояснили. Вийти із ситуації шляхом виховної бесіди, на жаль, не завжди вдається, якщо такі речі відбувалися систематично.
Тиждень тому родичі школярки написали заяву до поліції, але слідчий чомусь не захотів спілкуватися із потерпілою. Пізніше з’ясувалося: звернення навіть не зафіксували в загальному реєстрі.

Так чи інакше, справа залишається за Департаментом освіти, як запевняє Анжела. Мама учениці не хоче, аби та відвідувала навчальний заклад до того часу, поки все не вирішиться.

Читайте також  “Стиснувши руки Веронічки, Назар почав бuтu її по обличчю”: з’явились подробиці звiрячого вбuвcтва 2-річної дитини (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -