Литва і Польща домовилися про подальшу підтримку України в конфлікті з РФ

Сторони наголосили на важливості збереження єдиної політики щодо Росії Литва і Польща домовилися про подальшу підтримку України в конфлікті з Російською Федерацією.

Така домовленість була досягнута під час зустрічі міністра закордонних справ Литви Лінаса Лінкявічюса з державним секретарем Канцелярії президента Польщі Кшиштофом Щерським, передає “Польське радіо”. Зокрема, під час двосторонньої зустрічі сторони обговорили двосторонню співпрацю Литви та Польщі, питання, пов’язані з ситуацією польської меншини в Литві, а також енергетичну безпеку ЄС, взаємини з Росією та ситуацію в Україні.

У повідомленні підкреслюється, що країнам важливо зберігати єдину політику щодо Росії, поки не будуть повністю виконані мінські домовленості та продовжувати підтримку для України з метою захисту її територіальної цілісності. Нагадаємо, раніше міністр закордонних справ Польщі Вітольд Ващиковський заявив, що Польща хоче поліпшити відносини з Росією.

Читайте також  Ми на своїй землі і нікого не боїмося: Зеленський звернувся до українців після визнання Путіним "Л/ДНР". Відео

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -