“Свідки намагалися перешкодити…”: У Києві серед білого дня викрали жінку

Свідки викрадення намагалися перешкодити зловмисникам

У Києві, на вулиці Тичини викрали жінку. Це сталося на очах у численних перехожих. Жінка вигулювала собаку.

Несподівано під’їхав автомобіль марки Hyundai і невідомі почали заштовхувати туди жінку. Перехожі намагалися їм перешкодити, але не впоралися. Собака, яку вигулювала жінка, залишилася на вулиці. Свідки події повідомили, що у жінки залишилася маленька дитина.

Поліція оголосила план “Перехоплення”.

“У нас на Тичини біля Гоголь-пабу жінку до 30 років викрали. Машина під’їхала, її туди заштовхнули, люди не змогли відбити. Зараз начебто поліція намагається знайти машину. Може бути вам цікаво. Люди намагалися відбити, не вийшло. Кажуть, у неї дитина маленька залишилась. Гуляла з собакою, собачка на узбіччі так і залишилася”, – йдеться в повідомленні Dtp.kiev.ua.

Нагадаємо, нещодавно стали відомі подробиці про викрадення немовля в Києві. 20-річна Даяна Шаль, яка викрала немовля з дитячого саду в Києві, розповіла, навіщо вона вкрала дитину.

За її словами, вона хотіла врятувати дівчинку.

“Він сказав (батько дитини – ред.), що дитина для нього проблема. Він сказав це на базарі, розмовляв з якимось чоловіком. Він залишав коляску посеред дороги, а сам йшов у магазин. У той день біля коляски крутилося багато людей, наркомани в неї заглядали. Я його побачила в переході і почала стежити до садочка. Він заїхав в садок, залишив коляску під сходами.

Я підійшла і забрала дитину”, – розповіла жінка. Даяна залишається єдиною фігуранткою зі статусом підозрюваної у справі про викрадення двомісячної дівчинки. Вона знаходиться під цілодобовим домашнім арештом. У прокуратурі кажуть, що адвокат затриманої не оскаржував цей вердикт в апеляції.

Читайте також  Тільки до вмираючих: як тепер працює швидка допомога в Україні

Шукайте деталі в групі Facebook


Інформує -