А для них всі рівні? Слідчого, що веде справу Зайцевої, спіймали п’яним за кермом

Сьогодні в Харкові патрульні поліцейські зупинили слідчого поліції, який веде резонансну справу Олени Зайцевої, передає Корупція.Інфо

Патрульні поліцейські затримали начальника відділу по ДТП слідчого управління ГУ Нацполіціі в Харківській області Миколу Мавчана. За підозрою патрульних Мовчан перебував в стані легкого алкогольного сп’яніння

Повідомляється, що на місці зупинки правоохоронець виявився проходити тест на драгері, тому поліцейські доставили його в наркологічний диспансер для аналізу на наявність алкоголю в крові.

Після проведення огляду, виявилося, що в крові Мовчана було 0.2 проміле – це максимально допустима норма наявності алкоголю в крові.

“Начальники такого рівня повинні подавати приклад своїм підлеглим і взагалі не вживати алкоголю за кермом, адже вони охороняють закон. Радує тільки одне, патрульні поліцейські не бояться залучати до відповідальності великих начальників і для них усі рівні”, – йдеться у повідомленні спільноти.

Нагадаємо, аварія сталася 18 жовтня на перетині вулиці Сумської та провулку Мечникова у центрі міста. 26 жовтня у міськраді Харкова повідомили про смерть ще однії постраждалої – 20-річної Діани Берченко, таким чином загальна кількість загиблих склала шість осіб.

Читайте також  Снігу не чекайте: синоптик уточнила прогноз погоди в Україні на п'ятницю

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -