День тещі 2017: що подарувати дорогій мамі

Усі зяті повинні знати, що кожну четверту неділю жовтня відзначається неофіційне свято – Міжнародний день тещі. У 2017 році воно припадає на 22 жовтня.

Свято хоч і жартівливе, але вельми популярне у багатьох країнах, пишуть fakty.ictv

За деякими даними, День тещі почали відзначати з 1934 року як альтернативу Дню матері.

Авторство приписують редактору однієї з американських газет у Техасі, який просто пожартував на сторінках видання про те, що, мовляв, теща – це ж друга мама, тому має право на своє свято, як День матері або День батька.

Так з його легкої руки свято почали відзначати у США, в країнах Латинської Америки, а потім і Європи.

При цьому спочатку День тещі святкували навесні, але потім його дата перемістилася на четверту неділю жовтня.

В Україні Міжнародний день тещі став відомий нещодавно. Проте – це відмінний привід налагодити діалог зятя з тещею, чиї відносини давно стали приводом для анекдотів.

Тож, дорогі чоловіки, якщо хочете, щоб у вашій родині був мир і спокій, подумайте, як зробити тещу своїм другом і союзником.

Відзначаючи свято, не скупіться на компліменти і подарунки тещі, яка виховала дружину, прекрасну господиню і турботливу матір ваших дітей.

Ми підібрали кілька варіантів подарунка для тещі.

Торт з рушників для улюбленої тещі Пахощі

Такий набір з двох рушників – яскравий, потрібний подарунок, що запам’ятається. У декорі використані квіти і мило ручної роботи з ароматом троянди або шоколаду. Теща точно оцінить вашу хазяйновитість.

Вартість подарунка – 900 грн.

Сертифікат на відвідування СПА-салону

Згадайте, скільки сил вкладає ця жінка в благополуччя вашої родини, і ви зрозумієте, що їй просто необхідний відпочинок, на який завжди не вистачає часу.

Читайте також  Співачка Maruv на російському телешоу в Москві, подарувала трусики ведучому

Подаруйте тещі одну процедуру або цілий день релаксу – все залежить від ваших фінансових можливостей. Вона буде вдячна за турботу.

Приготуйте вечерю для тещі

Оскільки свято сімейне, відзначати його краще у колі найближчих людей. Ви напевно знаєте смаки свої тещі. Здивуйте і приготуйте на вечерю її улюблені страви або просто запропонуйте виїхати сім’єю за місто на шашлики. Мир і спокій у родині гарантовано, а теща стане найкращим другом!

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -