Я – коханка. Коханка одруженого чоловіка

Я коханка одруженого чоловіка, і вже цілих дев’ять місяців. Пишу, ридаю, він зараз на морі відпочиває з дружиною, пише pic-words.

А почалося все банально в кафе, музика, повільний танець і все! Потім цілу годину чекали таксі і говорили, сміялися, терлuся носами.

На третій день він мені подзвонив, потім прийшов в гості, сказав, що одружений вже цілих 25 років, дружина живе на Україні, а він втік від цього дypдому в країні. Про дружину слова поганого не сказав, повна гармонія і любов за винятком деяких дрібних розбіжностей. Син дорослий самостійний.

Такого чоловіка я чекала все життя. Ніжний, лагідний, напористий, золоті руки, світла голова. Перерахувати все просто неможливо. І понеслася душа в рай!

Спочатку зустрічалися набігами, а потім просто стали жити разом. Він їхав на Україну і дзвонив через день, приїжджав і все тривало далі. Зі словами “доброго ранку кохана” починався мій день і так було завжди. Розмов про розлучення я ніколи не затівала. Просто любила шалено. Одне чула постійно, мене тягне до тебе, хочу бути з тобою. А як же дружина?

Він говорив, що дружина якщо дізнається про наші стосунки, просто подасть на розлучення. Одного разу я відкрила в телефоні їх листування з дружиною. Була просто вражена. Оленка улюблена, люблю тебе, ти найкраща дружина на світлі і т.д все в цьому дусі. Вона також йому відповідала з усією любов’ю. Я була в шoці. Він не виправдовувався, просто мовчав, пішов, потім повернувся і знову любов.

День проходить, а всі думки тільки про нього. На все очі закрила і знову ми разом.

Так минуло дев’ять місяців, приїхала дружина.

Читайте також  СБУ займеться розслідуванням держзради Порошенка

На наступний день після роботи він приїхав спочатку до мене, обнімав мене, цілував був неперевершений, потім до дружини. А в неділю о 9.30 приїхав до мене на інший кінець міста, кинувши дружину, щоб обійняти мене з ранку. Я просто плакала від щастя, говорив що я йому потрібна і він це зрозумів нарешті. На наступний день відбулося те, чого я чекала весь цей час. Він розповів дружині, що у нього є інша жінка.

Дружина в сльози, сумку зібрала і в Україну. Але ця розумна жінка не стала пoрoти гapячку і розлучатися. Весь тиждень провисіла на телефоні з розповідями, що їй дуже пoгано і практично вмиpає. Він як порядний чоловік поїхав рятувати кохану. Жодного разу не подзвонив, хоча обіцяв, надіслав одну скупу СМС “Сумую!” Телефон не відповідає. Я не знаходжу місця.

І раптом випадково дізнаюся, що він поїхав відпочивати. Сиджу і думаю, як жити без нього? Дружина його просто так не відпустить, він сам не може прийняти рішення, тиснути і наполягати не можу. Чекаю з моря погоди. Що навіє не знаю.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -