На Кіровоградщині 68-річного чоловіка вбили заплановано та жорстоко

Повідомлення про подію надійшло до Олександрійського відділу поліції від дружини померлого.


Правоохоронці негайно виїхали на місце пригоди та виявили тіло потерпілого з явними ознаками насильницької смерті. На запитання, що сталося в квартирі, жінка пояснила, що її чоловік під час сімейної сварки вхопив металеву гантелю та розбив собі голову.
Однак у поліцейських виникли сумніви щодо самогубства 68-річного громадянина, а серед підозрюваних опинився його 34-річний непрацюючий син.
За попередніми даними, розправа над рідною людиною планувалася зловмисником завчасно, а після скоєного він вже почав розмірковувати над тим, де і як сховати тіло. У комп’ютері чоловіка було знайдено пошуковий запит у мережі Інтернет про те, як швидко воно розкладається у землі.
«Нині працівниками поліції особу затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Речові докази вилучено та направлено для проведення експертиз. Вирішується питання про оголошення зловмиснику підозри у скоєнні тяжкого злочину», – розповів начальник Олександрійського відділу поліції Сергій Котига.
За фактом вбивства розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. За скоєне чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.
За матеріалами ВК ГУНП у Кіровоградській області

Читайте також  Поліція зі стріляниною у Миколаєві затримала п'яних військових (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -