Вдарить температура +20 градусів: коли в Україні сильно потепліє

Вдарить температура +20 градусів: коли в Україні сильно потепліє

Синоптик сказала, у яких областях варто бути обережними через сильні пориви вітру. Також вона розповіла, коли в Україні потепліє.

Погода в Україні скоро почне ставати набагато теплішою. Упродовж поточного тижня температура повітря зросте навіть до +20 градусів.

У найближчі дні погода буде переважно сухою і сонячною, без опадів. Таким прогнозом погоди поділилася синоптик Наталія Діденко.

“Тепліша погода починає нарешті заходити в Україну! Вже завтра (27 березня – ред.) очікується вдень +10…+15 градусів, а впродовж тижня температура повітря підніметься до +15…+20 градусів. У середу переважатиме антициклональний характер погоди. Хоча й ми будемо оточені звідусіль дощовими циклонами та фронтами, проте антициклон Niklas не пропустить опади – в усіх областях України переважатиме суха, навіть сонячна погода”, – розповіла Діденко.

Де буде штормовий вітер
У той же час синоптик попередила, що в середу, 27 березня, у деяких областях будуть штормові пориви вітру. Діденко закликала мешканців цих областей бути обережними.

“Завтра в західних областях, а також на Житомирщині та Вінниччині пориви південно-східного та південного вітру досягатимуть штормових 15-22 метрів за секунду. Обережно!”, – зазначила вона.

Читайте також  Молоді батьки зможуть отримати велику суму: названі умови

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело