Найпопулярнішому авто СРСР подарували нове життя (фото)

В Україні великим попитом протягом останніх років користуються ретро-моделі автомобілів, котрі колекціонери готові купувати за чималі суми. Тому власники таких пам’яток машинобудування охоче беруться за їх реставрацію. Найбільш популярною у радянські часи була ГАЗ-24 Волга.

Про це повідомляє “Автоцентр”.

Попри свій досить поважний вік, вона досі користується популярністю. Один із таких прихильників ретро-машин взявся перетворити старе авто на майже нову модель.

Вперше ідея створити щось подібне прийшла до нього п’ять років тому – саме тоді автолюбитель побачив Волгу ГАЗ-24 у журналі часів СРСР. Спочатку він зробив модель із пластиліну, а вже потім – повноцінну машину.

Нагадаємо, раніше портал “Знай.ua” повідомляв, що автомобілі у стилі ретро – вигідна інвестиція на майбутнє. За словами учасників клубу Old Car Service, які займаються колекціонуванням класики, за кілька років кожен із зразків старих авто буде коштувати шалених грошей. Зокрема, ціна буде залежати від того, наскільки оригінальні деталі у машини, а також у їх якості. Крім того, вартість моделі коливається залежно від країни продажу – у цілому світі найдорожчими є національні машини.

Джерело – znaj.ua

Читайте також  В Україні може злетіти ціна на електроенергію: які наслідки чекають на простих українців

Шукайте деталі в групі Facebook