Адвокат Джолі: Правда про Пітта просто жахлива

Адвокатка акторки Анджеліни Джолі натякає, що причина розлучення акторів є жахливою.

Про це повідомляє The Daily Mail, передає Depo.ua.

Після того, як Бред Пітт звернувся з вимогою до суду засекретити увесь шлюборозлучний процес з метою вберегти дітей від надмірної уваги преси, Анджеліна Джолі погодилася на цю умову.

Згодом актриса звинуватила екс-чоловіка в тому, що це саме він роздуває галас навколо шлюборозлучного процесу. І робить це нібито з однією метою – щоб відвернути увагу громадськості від справжньої причини розлучення.

Як говориться в заяві, яку подала до суду адвокат Джолі Лаура Вассер, Бред просто в жаху від того, що правда про нього може спливти на публіці. Нібито те, що сталося між ним і Анджеліною настільки жахливе, що здатне назавжди поховати його репутацію.

“Немає ніяких сумнівів, що ця ситуація викликала екстраординарний інтерес публіки з самого початку, – йдеться в заяві адвоката Джолі. – І немає сумнівів в тому, що Пітт волів би вирішити цю справу в приватному порядку, особливо з огляду на розслідування ФБР у справі про насильство в сім’ї”.

Далі юрист Анджеліни називає зусилля Пітта засекретити процес заради блага дітей “абсолютно помилковими” і наполягає: Бред намагається перенести всю провину на Андежліну для того, щоб відвернути увагу громадськості від того, що зробив він сам.

“Він робить відчайдушні спроби приховати істину, яка поставить під загрозу його репутацію”, – підсумовує адвокат Лаура Вассер.

Нагадаємо, Бред Пітт зустрівся з дітьми на Різдво.

Джерело – depo.ua

Читайте також  У Хорватії сталось два потужних землетруси

Шукайте деталі в групі Facebook