“Батько ґвалтував протягом 17 років”: Шокуюча історія, від якої у вас волосся дибки стане

22-річна мешканка села Ханська Яловенський району зробила шокуюче зізнання і звинуватила батька в зґвалтуваннях, що тривають протягом 17 років, передає Корупція.Інфо

Дівчина стверджує, що батько ґвалтував її, а якщо вона намагалася чинити опір, він погрожував їй. Від страху вона намагалася приховати правду і нікому про це не розповідала, навіть матері, яка була за кордоном.

– Це відбувалося і коли він був п’яний, і коли був тверезий. Спочатку це траплялося рідко, проте пізніше було все частіше і частіше, періодично навіть щодня, – повідомила дівчина.

Жахливі сцени їй довелося переживати з чотирирічного віку. Тільки через 17 років вона набралася хоробрості і розповіла матері про те, що відбувається.

Дівчина також сказала, що раніше боялася заявити про це, оскільки батько погрожував, що спалить хату, в якому вона жила з братом. Про насильство в цій родині знали багато сусідів, але всі вони поставилися до викриттів по-різному.

– Я бачив через кухонне вікно, як він торкався до її ніг і грудей. Я спробував поговорити з ним, але там нема з ким розмовляти. Він нікого не слухає, – сказав один із сусідів.

Серед односельців існує й інша думка.

– Він хороший батько. Я не вірю в ці дурниці про зґвалтування. Коли мати була за кордоном, він дбав про дівчинку, відводив в школу і забирав. Батько-гвалтівник не вів би себе так, – вважає інший сусід.

Поліція почала розслідування цього випадку. На допиті брат дівчини підтвердив, що іноді ці сцени відбувалися в його присутності.

Справу відправлено в суд. Якщо чоловік буде визнаний винним, йому загрожує довічне тюремне ув’язнення.

Читайте також  У Чернігові в туалеті ресторану зґвалтували школярку.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -