“Публічний дім на вигулі”: Вуличний концерт в Миколаєві шокував містян

У мережі підняли на сміх вуличний концерт в Миколаївській області, приурочений до її 80-річчя. Шоу, яке отримало назву “Крізь минуле в майбутнє”, викликало у інтернет-користувачів всілякі асоціації, крім запропонованих назвою, передає Корупція.Інфо.

“Так виглядає” Крізь минуле в майбуття “, если Дивитися очима колективу Міколаївського художнього російського драматичного театру. Драматичного? Драми НЕ бачу, бачу сюр”, – прокоментував автор.

“Очевидно, что авторизованого вважають, что до Утворення Міколаївської області Там не Було геть Нічого, тому ж задумали такий фантастичний проект з набором пісень” Арлекіно “,” Летючий “та Іншого калу”, – наголошується в коментарі.

Передплатники паблік, розділивши точку зору автора, охоче підключилися до дискусії.

“Дуже дивне дійство. В драма немає власного сцени? Чого вони на вулиці це все… І колоски паперові… Ну да, совок проглядається”, – відзначили в обговореннях.

“Я вибачаюся, дозвольте запитати, зараз точно 2017 рік?”, “Ну сюр НЕ сюр, а публічний будинок на вигулі”, – стали іронізувати інші.

 

Читайте також  “Почалися судоми, пішла кров”: Внучка відомого на увесь світ бізнесмена померла на столі пластичного хірурга

Шукайте деталі в групі Facebook


Інформує -