З дворівневими розв’язками та переходом для тварин: у Львові побудують сучасну об’їзну дорогу до Польщі

Державне агентство автомобільних доріг України погодило технічне завдання на розробку проектної документації для будівництва Північної об’їзної автомобільної дороги м. Львів.

Про це йдеться у повідомленні “Укравтодору“.

“Найближчим часом буде оголошено тендер на розробку проектної документації на будівництво цієї дороги. Північна об’їзна дорога Львова поєднає міжнародну трасу М-06/Е-40 та національну Н-17 Львів – Луцьк з міжнародними трасами М-09, М-10, М-11, які забезпечують сполучення між Україною та Польщею” йдеться в повідомлені.

Протяжність нової об’їзної дороги становитиме 24 км. Дорога матиме 4 смуги руху – по дві в кожну сторону. На дорозі передбачено будівництво трьох естакад із залізобетонних конструкцій довжиною 191 м, 551 м та 332 м відповідно.

“Для забезпечення можливості відпочинку водіїв та пасажирів будуть влаштовані майданчики для тимчасової зупинки автотранспорту. В межах майданчиків передбачені стоянки для легкового, автобусного та вантажного транспорту, місця для відпочинку пасажирів. Щоб забезпечити міграції тварин буде побудовано біоперехід у вигляді конструкції із металевих гофрованих елементів”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також  Всі кістки переламані: загадкова смерть 17-річного хлопця сколихнула Львівщину

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -