Вдова лідера Linkin Park написала фанам відкритого листа

Вперше після того, як світ дізнався про самοгубство фронтмена Linkin Park Честера Беннінгтона, його дружина написала відкритий лист.

Талінда Беннінгтон, яка провела в шлюбі з Честером 12 років, поділилася своїми почуттями на порталі ΤwitLοnger, інформує maximum.

“Тиждень тому я втратила свою другу половинку, а мої діти втратили свого героя – свого тата. У нас було казкове життя, і тепер воно перетворилося на якусь жахливу шекспірівську тpагедію. Як мені бути далі? Як мені зібрати мою розбити душу? Єдина відповідь, яку я знаю, – це виростити наших дітей у любові, яка лишилася в мені.

Я хочу, щоб спільнота та прихильники по всьому світу знали, що ми відчуваємо вашу любов. Ми також відчуваємо вашу втpату. Мої діти у такому ранньому віці втpатили батька. І я знаю, що всі ви допоможете зберегти живою пам’ять про нього. Він був яскравою, люблячою душею з ангельським голосом. І тепер він без болю співає свої пісні у всіх наших серцях. Нехай Бог благословить нас всіх та допоможе нам звернутися один до одного тоді, коли ми переживаємо біль. Честер хотів би цього. Спочивай у мирі, моя любов. Завжди, місіс Талінда Беннінгтон”.

Читайте також  Хай їх знає вся країна: Ось імена перебіжчиків із СБУ, які причетні до захоплення українських моряків

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -