А ви її ще не забули? Тільки подивіться, як зараз виглядає і що робить Руслана Писанка. Ви будете вражені!

Руслана Писанка з чоловіком худнуть в шоу «Зважені та щасливі». Пара прийшла на проект в якості учасників, передає Корупція.Стар

Останнього дня серпня 2017 року на СТБ стартує сьомий сезон шоу «Зважені та щасливі». На офіційній сторінці проекту у Фейсбуці нещодавно було презентовано новий постер, на якому тренери – подружжя Узелкових – намагаються «розчепити» двох людей plus size, які сваряться.

А ще стало відомо, що у новому сезоні на проект прийшли акторка й телеведуча Руслана Писанка та її чоловік Ігор Ісаков.

Чи вдасться їм випередити у схудненні суперників, ми з вами дізнаємося вже восени. Проте наміри Руслани дуже і дуже рішучі, адже ще на початку року телеведуча сказала, що хоче схуднути на цілих 50 кілограм

В інтерв’ю журналу Телескоп артистка розповіла про свої плани на проекті.

У бесіді Писанка розповіла, що хоче надихнути інших людей худнути.

“Коли строгість і форма починають розпливатися, треба терміново до цієї форми повертатися. Не знаю, що буде в результаті. Можливо, я вийду з проекту з 50 кг. Тоді почнеться нова епоха. Ми з чоловіком давно мріяли про схуднення. Ігор підтримав мене, сказав, що для нас це прекрасний шанс зрушитися з мертвої точки, на якій ми опинилися. Він настільки надихнув мене, що я перестала сумніватися. Ігор — локомотив нашого тандему, тому буду йти за ним. Своїм досвідом ми хочемо дати приклад іншим”, — підкреслила телеведуча.

На проекті акторці доведеться довгий час перебувати в ізоляції разом із чоловіком. Але для неї це тільки в радість. Адже через часті роз’їзди Писанці не завжди вдається приділити Ігорю багато часу.

“Коли я повертаюся з гастролей, одразу хочеться щось смачненьке приготувати. Мають рацію ті мудрі люди, які кажуть, що розлука зближує. Хочеться без гастролей, просто сісти у поїзд, кинути все і поїхати, наприклад, до Одеси. Що ми і робимо! Такими поїздками компенсуємо наші довгі розлуки”, — зізналася артистка.

Читайте також  “Ти або заходь в моє життя, аби йди куди подалі. Стоїш на порозі стільки часу, а двері відчинені навстіж. Моє сeрцe – на протязі.”

Шукайте деталі в групі Facebook


Передає -