“Скоро на нас полетять тисячі ракет і дронів. Це найнебезпечніший час”, – астролог Влад Росс

“Скоро на нас полетять тисячі ракет і дронів. Це найнебезпечніший час”, – астролог Влад Росс

Астролог Влад Росс в інтерв’ю УНІАН розповів, що на нас чекає в листопаді, які події відбуватимуться на фронті, і коли закінчиться війна в Україні.

Які події відбуватимуться на фронті в листопаді?

У листопаді стаціонарна планета Сатурн розвернеться, а це означає, що буде повне гальмування всіх справ. Великих проривів фронту практично не буде – ні з нашого боку, ні з боку окупантів. При цьому можливі обстріли далекобійною зброєю. Однак уперше за всю історію Україна може почати бомбити Москву далекобійною зброєю і балістичними ракетами власного виробництва. Але це буде не раніше 5 листопада, перш ніж закінчаться вибори в США.

Якщо Росія продовжить завдавати по нас ударів, то які міста в зоні ризику?

По-перше, варто сказати, що в нас є шанс зберегти Торецьк і Часів Яр. Але є й небезпека втрати. Дуже сильно можуть обстрілювати Запоріжжя, Кривий Ріг, Харків, Нікополь, Херсон, Суми. На Геловін можуть сильно обстріляти Київ. Їхня мета – знищити дамбу, щоб затопити столицю.

Тобто на початку листопада на нас можуть полетіти тисячі ракет і дронів. Це найнебезпечніший період.

Ми наближаємося до зими – періоду, коли починаються масові відключення світла. Цього року теж буде блекаут?

Якщо почнеться масова атака дронів у листопаді, то світло відключатимуть.

Ходять чутки, що в найближчі півроку може закінчитися війна. Ви ж раніше говорили про те, що найкрасивіша дата – 25.05.2025. Можливо, прогноз змінився?

Немає жодної передумови, що війна закінчиться раніше, тому що Росія вже остаточно і безповоротно сказала, що вона не піде на мирні переговори. Заморожування конфлікту не буде, інакше б північнокорейці не з’явилися б на фронті. Швидко завершити війну може, найімовірніше, Дональд Трамп, якщо в нього відбудеться інавгурація президента. Хоча я в цьому сумніваюся.

Читайте також  "Войовничий період": астролог назвала найважчий день тижня з 15 по 21 травня

Прогноз про швидке завершення війни дав Дмитро Гордон. Але я б не радив йому вірити, бо жоден його прогноз не здійснився. Він говорив про те, що чемпіонат світу з футболу в Москві не відбудеться, але він відбувся. Потім він кричав, що будуть великі санкції у 2017 році проти Росії, але вони не відбулися. Те, що говорить Гордон, збувається з точністю навпаки.

Єдиний шанс завершити війну – весна 2025 року. На цей період намічені й вибори в Україні. У крайньому разі вони будуть у жовтні.

Але якщо в травні 2025 року війна не закінчиться, то вона триватиме до 2029 року.

У кого найбільше шансів перемогти на виборах?

Якщо вибори відбудуться в “Дії”, то переможе нинішній президент Володимир Зеленський. Якщо ж доведеться заповнювати паперові бланки, то непогані шанси у Валерія Залужного. У президентських перегонах може брати участь і Кирило Буданов. Але його політика схожа на політику Зеленського.

Що стосується виборів у США, ви говорили, що переможе Камала Гарріс, проте зараз з’явився прогноз про можливу перемогу Дональда Трампа. У кого з них реально більше шансів?

Зірковий час у Дональда Трампа. 5 листопада Місяць буде в його домі виграшів, Венера – планета любові, щастя й успіху – у з’єднанні з Місяцем, Юпітер у домі влади. Це показники успіху. До речі, Юпітер стане ретроградним і піде з дому успіху Камали Гарріс у бік Дональда Трампа.

Але є і негативний показник на період виборів – це Чорний Місяць у з’єднанні з Меркурієм (листи поштою, бюлетені, списки). Тобто Дональд Трамп може виграти, але голоси порахують на користь Гарріс. Тоді Україну врятує жінка.

Читайте також  Період реальних страждань: відомий астролог відповіла, що чекає на росію в 2023 році

Що найближчим часом відбуватиметься в Курській області?

Наші втримають Курську область, як би ворог не намагався нас звідти вибити. Наступна спроба вибити нас відбудеться 4 листопада, але в них нічого не вийде. Ми будемо там святкувати Новий рік.

Можуть бути всякі несподіванки. Наші можуть прорватися в Брянську і Воронезьку область. Або, наприклад, десант може висадитися в Севастополі. Сюрпризи від Зеленського точно будуть. Крим несподівано може повернутися до складу України.

Чи можуть знизити мобілізаційний вік в Україні?

До виборів – ні. Після них в армію братимуть чоловіків після 60 років, хлопців із 18-ти і навіть жінок.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело